STALO SE: V hospodě se vykašlali na vládní opatření. Uvnitř se popíjelo a kouřilo
Foto: MP Ústí nad Labem
Louny

Ústí nad Labem - Poslední lednový den v odpoledních hodinách, prováděla hlídka městských strážníků kontrolní činnost v obvodu Skřivánek, kde si v ulici SNP všimla, že v jednom místním restauračním zařízení probíhá navzdory vládním opatření běžný restaurační provoz.

Dále bylo hlídkou zjištěno, že na vstupních dveřích do provozovny byla informace, že provozovna je stále otevřena. Po vstupu do provozovny, kdy hlídce otevřela zaměstnankyně provozovny bylo zjištěno, že se ve vnitřních prostorách provozovny nachází několik hostů, kteří zde konzumovali alkoholické nápoje, kouřili a v provozovně vše fungovalo normálně, bez ohledu na platná usnesení vlády o přijatých krizových opatřeních v nouzovém stavu.

0102mpulkz1

Foto: MP Ústí nad Labem

Všechny přítomné osoby hlídka poučila o jejich protiprávním jednání, kterého se jako fyzické osoby dopustily. Po tomto poučení strážníci udělili všem aktérů pokuty, které někteří provinilci zaplatili na místě, a těm, kteří blokovou pokutu odmítli zaplatit, bylo hlídkou oznámeno, že jejich jednání bude předáno k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

0102mpulkz3

Foto: MP Ústí nad Labem

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru