Zpitý cyklista se neudržel na kole a boural. Překvapení přišlo, když se podívali do jeho batohu!
ilustrační foto
Louny

Lounsko - Z trestného činu přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu se bude zodpovídat 37letý muž.

Ten začátkem července pozdě večer při jízdě na kole havaroval na silnici v jedné z obcí na Lounsku a způsobil si lehčí zranění. Svědci na místo přivolali zdravotníky, kteří zraněného cyklistu odvezli do nemocnice na ošetření. Předtím však ještě policisté provedli s mužem dechovou zkoušku, která ukázala hodnotu 2,2 promile alkoholu.

V batohu, který měl cyklista u sebe, policisté objevili více než 30 gramů marihuany. Dotyčný k tomu uvedl, že ji má pro svou potřebu. Obsah účinných kanabinoidních látek prokázalo i následné odborné zkoumání, na které byla zajištěná marihuana zaslána.

"Na základě výsledků provedeného zkoumání zajištěné látky si včera dotyčný muž z Lounska převzal od policistů záznam o sdělení podezření z uvedeného trestného činu, za který podle zákona hrozí trest odnětí svobody v trvání maximálně jednoho roku. Jeho přestupek spočívající v jízdě na kole pod vlivem alkoholu policisté oznámí k řešení příslušnému správnímu orgánu," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru