STALO SE: Žena brutálně napadla dívenku na dětském hřišti. Hodila ji na zem a dupla na hlavu!
Foto zdroj: Městská policie Chomutov
Louny

Chomutov - Strážníci městské policie byli upozorněni asistentem prevence kriminality na situaci v ulici 17.listopadu, kde měla žena zmlátit dítě na dětském hřišti.

Podrobněji k tomu posléze uvedl, že viděl korpulentnější ženu, která vzala dívku drobné postavy, hodila s ní o zem a dupla jí na hlavu. Žena, co útočila, byla tedy vyzvána k prokázání totožnosti a dále uvedla, že její syn přišel domů zakrvácený a se zlomeným nosem a označil dívku, se kterou si to žena tedy šla osobně vyřídit.

Nutno podotknout, že její syn stál opodál, když strážníci zjišťovali skutečnosti, a žádná viditelná zranění neměl. Skupina svědků, co napadení dívky potvrdila, byla zrovna přítomna na dětském hřišti a následně vyzvána k prokázání totožnosti. "Napadená dívka k celému incidentu uvedla, že viděla onoho syna ženy, jak chtěl strčit do malé holčičky a rozhodla se jí zastat a dala mu facku, možná dvě. Ten tedy odešel domů a dál už se situace vyvíjela podle uvedení asistenta napsané výše," popisují případ chomutovští strážníci. 

Dívka si stěžovala na bolest hlavy, nevolnost a pravá tvář jí natékala, mírně kulhala. Byla jí přivolána Zdravotnická záchranná služba, která si dívku převzala k ošetření. Na místo se dostavila též Policie ČR, jelikož matka dívky chtěla podat trestní oznámení na ženu, co jí napadla dceru, a tak byla policistům předána událost k dořešení se všemi zjištěnými podrobnostmi.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru