Plavecká hala v Lounech je nominována na stavbu roku! Podpořte ji v soutěži svým hlasem
Městská plavecká hala je nominována na Stavbu roku 2021. Autor: Jiří Jiroutek
Louny

Louny - Městská plavecká hala v Lounech je nominována na Stavbu roku 2021. Nominace byla udělena za citlivou a elegantní architekturu v podobě unikátního zkoseného černého krystalu i za vlastní realizaci objektu městské plavecké haly.

„Jsem rád, že se našemu bazénu dostalo pochvaly také od odborné veřejnosti. Stavbu se podařilo postavit včas a za stanovenou cenu, plavci všech generací jsou dle jejich každodenních reakcí s bazénem také spokojeni a tak je nominace do soutěže Stavba roku další příjemnou poctou, kterou město, architekti i zhotovitel v souvislosti s bazénem dostali,“ uvedl starosta města Pavel Janda.

Soutěž Stavba roku je v sektoru stavitelství a architektury prestižní záležitostí a udílení ocenění za stavbu roku je jednou z nejvýznamnějších událostí roku. V letošním 29. ročníku akce zabojuje 33 projektů, celkem se jich do soutěže tento rok přihlásilo 92. Nominace byly vyhlášeny v pondělí večer, udílení titulů proběhne v polovině října.

Do soutěže se mohou zapojit i občané a na stránkách stavbaroku.cz podpořit svého favorita v hlasování veřejnosti. Městskou plaveckou halu najdete pod číslem 5.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru