Školáci budou v pátek uklízet břehy Ohře. Přidáte se i vy?
Školáci budou v pátek uklízet břehy Ohře. Foto: archiv město Žatec
Louny

Žatec - Obvyklý podzimní úklid na březích řeky Ohře chystají žáci Základní školy nám. 28. října v Žatci na dopoledne v pátek 15. října. Pomoci jim může i kdokoli z veřejnosti, pokud bude mít zájem.

Žáci VI. třídy letos na podzim opět pečlivě uklidí okolí řeky v rámci plánovaného podzimního úklidu a zapojení do projektu 72 hodin. Uklízet se budou oba břehy řeky Ohře od hřiště FK Slavoj Žatec přes železný most po cyklostezce směrem k fotbalovému hřišti s umělým povrchem přes lávku zpět k hřišti FK Slavoj Žatec.

Pro děti ze ZŠ nám. 28. října jde o jednu z mnoha aktivit na ochranu životního prostředí. Pravidelně se například zúčastňují akce Ukliďme svět, ukliďme Česko, ale také se zapojují do dalších vzdělávacích a ekologických projektů.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru