AKTUÁLNĚ: Prudký vítr vyvrací stromy, ničí střechy! Hasiči jsou v pohotovosti
Odstraňovaní padajícího stromu v Ústí nad Labem. Foto: HZS Ústeckého kraje
Louny

Ústecký kraj – Dvě a půl hodiny a téměř 50 výjezdů. Taková je dnešní ranní bilance výjezdů hasičů v Ústeckém kraji.

„Od 5:49 do 8:13 vyjely jednotky v Ústeckém kraji k 48 událostem způsobeným výkyvy počasí, hlavně prudkým větrem. V 39 případech to byly popadané větve a stromy na komunikace. V dalších 9 případech se jednalo o uvolněné plechy. V Holeticích na Chomutovsku vítr poškodil střechu,“ informují hasiči z Ústeckého kraje na svém profilu na Twitteru.

Aktuálně hasiči zasahují u spadlého stromu v Ústí nad Labem.

1702strom

1702strom2

Foto: Redakce

Český hydrometeorologický ústav vydal výstrahu před velmi silným větrem s nárazy až 110 km/h do dnešních 15 hodin. "Opatrně jeďte na D7 v úseku km 35. až 40. kilometru a zároveň 56. až 77 kilometru v obou směrech, kde jsou zhoršené povětrnostní podmínky. Spadlý strom pak komplikuje dopravu na silnici I/8 u Teplic, kde nyní probíhají odklízecí práce," uvádí aktuálně Ředitelství silnic a dálnic.

Tvořte i vy s námi aktuální a pestré zpravodajství pro ostatní čtenáře. Jste svědky aktuálního dění? Máte čerstvé informace z provozu na našich silnicích? Napište nám, pošlete nám fotku či video na WhatsApp 737 058 283, do zpráv na Facebooku či mailem na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Děkujeme.

 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru