OPRAVDU SE STALO: Čtyři muži vlezli násilím do cizího bytu, aby se tam osprchovali
Ilustrační foto
Louny

Litvínov - Poslední den minulého týdne ve večerních hodinách vyjížděla hlídka obvodního oddělení do jednoho z bytů v Litvínově, u kterého měly být otevřené dveře. Na místě policisté narazili na čtyři muže z Pardubického kraje ve věku 19, 21, 23 a 36 let.

Násilím měli vstoupit do obytného prostoru, kde měli i přes nesouhlas nájemníka pobývat. "Dle jejich slov se šli jen osprchovat po práci a k tomu jim údajně měl dát svolení majitel nemovitosti. Hlídkou byli všichni na místě zadrženi a převezeni na policejní stanici. Od policistů si převzali sdělení podezření, kteří je viní ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody ve formě spolupachatelství," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger.

V případě odsouzení mohou muži odejít od soudu až s tříletým trestem odnětí svobody.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru