Do Stroupče u Žatce přijede po Angelině Jolie a Bradu Pittovi další hvězdný pár! Kdo to bude tentokrát?
Hvězdný pár v obci Stroupeč. Foto: Osadní výbor
Louny

Stroupeč – Lavička lásky u stroupečské zastávky opět ožije slavným hvězdným párem, stejně jako tomu bylo před rokem. Pár do vesničky přijede v neděli 1. května odpoledne a ve Stroupči zůstane až do konce měsíce.

Lovci selfíček s celebritami si loni mohli užít kdysi nejsledovanější pár v Hollywoodu "Brangelinu", tedy Angelinu Jolie a Brada Pitta. Kdo přijede letos, to je zatím tajemství! „Kdo to bude, to zatím neřekneme. Můžu jen trochu napovědět, že to bude výborný český herecký duet, který je známý především starší generaci,“ prozradila místostarostka Žiželic Lenka Mangová Mottlová.

Jak je zvykem, hvězdný pár má i svůj netradiční outfit. Ten nebude celebritám chybět ani letos. „Paní bude mít krásné oblečení, bude to opravdu pěkná dáma. Oba herci se povedli a lidé se mají na co těšit,“ dodává místostarostka.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru