Silvestrovské oslavy se ženě vymkly z rukou. Skončila na policii
Ilustrační foto: CC0
Louny

Lounsko - V prvních minutách roku 2023 řádila 29letá žena v jednom ze zábavních podniků v Lounech. Pod vlivem alkoholu se nejprve snažila dostat do klubu, kam jí však ochranka vzhledem k jejímu podroušenému stavu nechtěla vpustit.

"To ženu rozlítilo natolik, že v prostoru pokladny kopla do dřevěných dveří, které poškodila a následně mrštila skleněné láhve do prostoru mezi ostatní návštěvníky. To už zasáhla ochranka podniku i fyzicky a vyvedla nezvanou návštěvnici pryč z podniku. Při tom si však ochránci vyslechli další vulgární nadávky. Zábavnímu podniku vznikla škoda ve výši 3 tisíce korun," popsala chování ženy policejní mluvčí Ilona Gazdošová,

Po zadokumentování celé věci a provedeném šetření si nyní policisté ženu pozvali na policejní oddělení, kde jí již ve střízlivém stavu sdělili podezření z přečinu výtržnictví.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru