Práce na zimním stadionu jsou v plném proudu, nadcházející sezona by neměla být narušena
Zdroj: www.mulouny.cz
Louny

Louny - Město Louny realizuje v tomto roce na Městském zimním stadionu několik investičních akcí. První z nich byla výměna plynových kotlů. Byla zahájena v květnu 2017 a dokončena v červnu 2017. V rámci této akce došlo k výměně dvou plynových kotlů v budově A, kde sídlí vedení klubu a k výměně dvou plynových kotlů v budově B, které jsou potřebné pro ohřívání šaten a akumulačních nádrží.

Druhou z těchto akcí byla kompletní výměna rozvodů vody a kanalizace v celém objektu MZS. Tato akce je rozdělena do 3 etap. V letošním roce probíhají práce na I. etapě, II. a III. etapa budou realizovány v příštím roce. Práce na I. etapě znamenají kompletní výměnu rozvodů vody a kanalizace v budově A tzn. v prostorách zázemí vedení klubu, v sociálních zařízeních u šaten hráčů a na sociálních zařízeních pro návštěvníky MZS.

Součástí těchto prací jsou i povrchové úpravy tzn. provedení nových obkladů a dlažeb. Tyto práce provádí firma Lounská stavební, spol. s.r.o. Práce na I. etapě byly zahájeny v květnu 2017 a dokončeny budou v srpnu 2017 tak, aby nebyla narušena příprava MZS na novou sezónu. V rámci zbylých dvou etap, realizovaných v příštím roce, bude provedena rekonstrukce rozvodů kolem ledové plochy a v budově s občerstvením.

Třetí a poslední investiční akcí je výměna potrubí v chladícím kanálu. Tyto práce jsou součástí kompletní změny systému chladícího zařízení na MZS, která bude realizována až v příštím roce, ale z důvodu havarijního stavu této části, bylo nutné provést tuto dílčí etapu ještě před zahájením letošní sezony. Práce na této akci byly zahájeny v červenci 2017 a dokončeny budou v srpnu 2017, tak aby nebyla narušena příprava MZS na novou sezónu.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru