Žatec - Z důvodu přípravy a pořádání 59. ročníku Dočesné v Žatci, kde se bude prezentovat 46 pivovarů a na třech pódiích zahrají skoro dvě desítky kapel, dojde ve dnech od 28. srpna až do 5. září k částečným nebo úplným dopravním uzavírkám ve městě.

 

Město Žatec se začne chystat na Dočesnou. Foto: Oldřich Hájek

Omezen bude zejména provoz a parkování v okolí nám. Svobody, Hošťálkovo nám., Žižkovo nám., nám 5. Května, nám. Prokopa Velkého a Prokopa Malého, ulice Vrchlického, Milénová, Nákladní, Úzká a v dalších přilehlých ulicích města.

Od neděle 28. srpna začnou do prostoru centra najíždět zábavné atrakce. Jejich provoz bude zahájen v pátek 2. září. Obyvatelé centra si mohou vyzvednout povolenky ke vjezdu do areálu v Informačním centru na radnici.

Program Dočené přinášíme zde:

[article]3065[/article]

V časech od čtvrtka 1. září 18:00 do neděle 4. září 12:00 hodin bude platit zákaz parkování. "Pro parkování při Dočesné doporučujeme využít parkoviště u velkých supermarketů nebo v odlehlejších uličkách města. Upozorňujeme řidiče na omezení rychlosti na 30 Km/h v ulici Komenského Alej. Důvodem je častý výskyt chodců při přecházení mezi INNOGY STAGE ( Letní kino) a SOLAR TURBINES STAGE ( Nám. Prokopa Velkého). Při průjezdu městem prosím dbejte zvýšené pozornosti," uvedl za pořadatele Karel Fiala.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru