Maskovaný zloděj vzal 200 krabiček cigaret. Policisté ho stejně poznali
Ilustrační foto
Louny

Žatec, Louny - V průběhu ledna policisté přijali oznámení o vloupání do prodejny v malé obci na Žatecku. V té době ještě neznámý pachatel v ranních hodinách násilím vnikl do obchodu, kde odcizil, podle prvotního šetření, nejméně 200 krabiček cigaret. Policistům stačil na jeho dopadení necelý měsíc.

Svým násilným vstupem měl zloděj způsobit poškozené firmě škodu nejméně 5000 korun. Kriminalisté prováděli šetření a k případu shromažďovali důkazy. Nejprve to nevypadalo nadějně, jelikož podle prvotních informací měl být člověk, který vnikl do prodejny, zamaskován. Indicie je však směřovaly až k 46letému muži.

"Pro strážce zákona jejich zjištění nebylo zase tak překvapivé, z minulosti jej totiž už dobře znali. Již po měsíci se výtečník ocitl v zadržení policie a při výslechu se k celému činu doznal. Možná se zalekl důkazů, které proti němu kriminalisté měli. Dokonce měl kriminalistům sdělit, že cigarety prodal a tím získal nemalou finanční částku," uvedla lounská policejní mluvčí Irena Pilařová.

Nenechavec se vzápětí dozvěděl, co mu je kladeno za vinu. Měl se dle kriminalistů dopustit trestných činů krádež a poškození cizí věci. Jelikož byl v posledních třech letech za podobný skutek odsouzen, nyní mu hrozí trest přísnější. Díky dobré práci kriminalistů z Loun může jít nyní do vězení až na tři roky.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru