Závada je opravena. Teplá voda na sídlišti už poteče bez problémů
Ilustrační foto. Zdroj: pixabay.com
Louny

Postoloprty – Teplá voda na sídlišti Draguš v Postoloprtech už zase bez větších problémů teče. Závada na potrubí, která vznikla před týdnem, byla ve středu odpoledne odstraněna. Nejpozději do pátku bude zasypán velký výkop.

„Zásyp výkopu bude dokončen nejpozději v pátek 23. března. Terénní úpravy veřejného prostranství mezi panelovým domem čp. 457 – 460 a obchodem budou dokončeny nejpozději do 31. března, postupovat budou i s ohledem na aktuální počasí,“ informovala Iveta Petřivalská ze společnosti Služby města Postoloprt.

Pro obyvatele je nyní nejdůležitější, že závada byla nalezena a odstraněna, potrubí je opravené a dodávka teplé vody byla obnovena. Dál už by nemělo docházet k výpadkům či jiným problémům. Školy na Draguši se závada nedotkla, ta je napojena na jinou větev potrubí z kotelny.

Potrubí prasklo minulou středu. O události jsme psali zde. Město původně avizovalo, že opravy a výpadky mohou trvat až do konce března. Sídliště Draguš patří mezi největší v Postoloprtech. Bydlí v něm asi 500 lidí, což je desetina obyvatel města.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru