Důležitá lávka přes Ohři v parku v Lounech bude pět dní uzavřena
Obnova cest v lounském parku. Foto Městský úřad Louny
Louny

Louny – V závěru tohoto týdne proběhne v Lounech oblíbená výstava Dům a zahrada a hned po ní bude uzavřena lávka přes Ohři v Masarykových sadech, spojující jednu část parku s areálem výstaviště na druhém břehu. Důvodem je probíhající postupná rekonstrukce parku.

Lávka bude uzavřena pravděpodobně hned od příštího pondělí a uzavírka potrvá přibližně pět dní. „Přesný termín bude vyznačen na místě na informačních tabulích. Firma bude provádět potřebné práce v co nejrychlejším možném termínu, tak aby mohl být vstup na lávku brzy obnoven,“ informovala Blanka Sunkovská, vedoucí odboru správy majetku Městského úřadu Louny.

V Masarykových sadech probíhá velká revitalizace, úpravy zeleně, rekonstrukce cest. U lávky se bude během uzavírky pokládat žulová dlažba.

V parku se opravují také například dětská hřiště, vyměňuje se mobiliář, přibývají i sportovní stroje pro poslední dobou stále oblíbenější venkovní cvičení, tzv. workout. V jiné investiční akci za desítky milionů korun se opravuje také pavilon na výstavišti. Připravuje se rovněž zastřešení pódia v amfiteátru.

O pavilonu jsme podrobněji psali ZDE a o celkové revitalizaci parku si můžete více přečíst ZDE.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru