Mladíci byli zadrženi jen dvě hodiny po vloupání
Část věcí zajištěných u mladíků. Foto Policie ČR Louny
Louny

Louny – Jen dvě hodiny po vloupání byli zadrženi tři mladíci z Lounska. Při úspěšném zásahu Policie ČR hrály důležitou roli i kamery městského systému, o který pečuje městská policie.

Do jednoho z lounských podniků vnikl během noci tehdy neznámý pachatel a odcizil větší finanční hotovost, potraviny, alkohol a elektroniku. Majitel vloupání a krádež zjistil brzy ráno a přivolal policii. Policisté pak díky městskému kamerovému systému získali informace o tom, že by se nemělo jednat jen o jednoho pachatele, ale o tři spolupracující osoby.

„Potom už netrvalo ani dvě hodiny od oznámení a policisté zadrželi muže, podezřelé z vloupání do podniku. Tři mladíci museli policistům vysvětlovat, kde přišli k většímu obnosu peněz, který měli u sebe. Díky rychlé práci policistů se podařilo majiteli vrátit některé potraviny a alkohol, také i část odcizené částky,“ informovala Irena Pilařová, mluvčí Policie ČR Louny.

Mladíci při výslechu přiznali svou přítomnost ve firmě a také to, že část peněz prohráli v herně. Tři mladíci byli obviněni z trestných činů. Jednomu je 18 a jednomu 20 let. Teď jim hrozí až pět let odnětí svobody. Třetí mladík je teprve mladistvý, tedy ještě nikoli dospělý. Avšak i on už je trestně odpovědný.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru