Jak trávit volný čas? Vyrazte do přírody a foťte. Třeba uspějete ve fotografické soutěži
Vyrazte fotit a natáčet krásy našich hor. Foto: DA Krušnohoří
Zajímavosti

Ústecký kraj - I když se nekonají žádné kulturní, sportovní ani společenské akce, můžete svůj volný čas trávit třeba v přírodě v oblasti Krušných hor. A pokud si s sebou vezmete fotoaparát nebo mobil, máte šanci uspět ve fotografické soutěži, kterou vyhlásila Destinační agentura Krušné hory.

Velká fotografická soutěž 2020 je vyhlášena pro všechny nadšené fotografy a youtubery jak z řad amatérů, tak z řad profesionálů. Soutěž probíhá až do konce srpna. Vítězné fotografie a videa budou vybírána odbornou porotou a veřejností. Z vítězných fotografií bude vytvořen kalendář pro rok 2021 a na vítěze obou kategorií čekají také ceny v hodnotě pět tisíc korun.

Své snímky a videa zachycující krásy Krušných hor můžete zasílat elektronicky na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. a to od teď až do 31. srpna 2020.

Pravidla soutěže:

Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba, která v době trvání soutěže zašle soutěžní fotografii či video a uvede svou platnou e-mailovou adresu, své jméno a telefonní číslo. Soutěže se nemohou účastnit zaměstnanci organizátora a osoby jim blízké.

1403fotosoutez2

Požadavky na soutěžní fotografie:

Fotografie musí geograficky pocházet z území Krušných hor (z české i německé strany) Cílem je zvěčnit Krušné hory v těch nejzajímavějších podobách v každém ročním období. Do soutěže budou přijaty pouze digitální fotografie, které budou splňovat následující parametry: formát JPG, TIF, PSD. Velikost snímku 4 000 x 2 400 pixelů (obrazových bodů), optimální požadavek pro nejvyšší tiskovou kvalitu je rozměr fotografie 7 400 x 4 500 pixelů (obrazových bodů), fotografie by měla mít 300 DPI. Orientace fotografií musí být na šířku. Každý účastník má právo zaslat do soutěže maximálně 5 snímků. Povinnou součástí přihlášené fotografie je průvodní informace, která musí obsahovat jméno autora a jeho e-mailovou adresu, telefonní číslo, název a krátký popis fotografie. Své fotografie musí soutěžící zaslat na emailovou adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Požadavky na soutěžní videa:

Video musí geograficky pocházet z území Krušných hor (z české i německé strany). Do soutěže budou přijata pouze videa, která budou splňovat následující parametry: délka záznamu max. 60 vteřin, formát 16:9, MP4, rozlišení 720p a větší.

Podmínky účasti v soutěži:

Zasláním fotografie či videa do soutěže účastník potvrzuje, že: Je autorem dodané fotografie či videa, že tento materiál je původní a nejedná se o fotomontáž (povolena je pouze minimální úprava barevnosti a jemné doostření); Zasláním fotografií či videí do soutěže se autor fotografií vzdává svých autorských práv a Destinační agentura Krušné hory o.p.s. s nimi může dále nakládat a používat je pro prezentaci Krušných hor v elektronické i tištěné podobě.

Další informace o soutěži najdete zde.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru