Hotel Cascade hledá nového kolegu či kolegyni na pozici recepční
Hotel Cascade v Mostě.
Zajímavosti

Most - Hotel Cascade v Mostě hledá vhodného kandidáta na pozici recepčního. Tato skvělá pracovní příležitost nabízí příjemné pracovní prostředí, zajímavé benefity a možnost rozvoje v hotelovém sektoru.

Pro tuto pozici je nezbytné mít středoškolské vzdělání, schopnost komunikovat plynně v anglickém a německém jazyce a příjemné vystupování.

Na pracovišti se bude pracovat na směny krátký a dlouhý týden, což poskytuje flexibilitu a různorodost v pracovním harmonogramu. Tento přístup umožňuje využít volno i během pracovního týdne, což je pro mnoho zaměstnanců velmi atraktivní.

recepcni misto

Mezi benefity, které Hotel Cascade nabízí, patří možnost využití hotelového wellness centra a SPA, zaměstnanecké slevy a stravenkový paušál. Tímto způsobem se zaměstnanci mohou těšit nejen na odpočinek a relaxaci, ale také na výhodné podmínky při využívání hotelových služeb.

Nástupní plat na pozici recepčního je 25 tisíc korun. Hotel Cascade také nabízí možnost nástupu od srpna, což je skvělá příležitost pro ty, kteří se chtějí rychle zapojit do nového zaměstnání.

Pokud máte zájem o tuto atraktivní pracovní pozici, neváhejte kontaktovat Hotel Cascade na telefonním čísle 737 237 422. Přidejte se k profesionálnímu týmu Hotelu Cascade a rozvíjejte svou kariéru!

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru