Lenešice - Rybáři z rybářství Mariánské lázně mají za sebou tradiční výlovem ryb na vánoční stůl z největšího rybníka na Lounsku. Každoročně z něj vyloví tisíce kusů šupináčů, vedle kaprů to byly i štiky, líny a další ryby. K mání budou tyto ryby na prodejnách v Mšenci u Rakovníka.

Rybáři v Lenešicích mají za sebou výlov největšího rybníka na Lounsku. Foto: Pavla Tichá

Z největšího rybníka na Lounsku rybáři vylovili přibližně 40 tun kaprů a další 1,5 tuny dalších šupináčů. Stejně jako v minulých letech si i letos mohli zájemci přímo během dvoudenního výlovu koupit živé právě vylovené ryby. Rybáři  přímo na břehu lenešického rybníka připravili i tentokrát  vyuzené rybí pochoutky.

Rybník v Lenešicích je se svými osmdesáti hektary největším rybníkem na Lounsku. Vlastní ho společnost České rybářství Mariánské Lázně. 

FOTOGALERIE:

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru