Městské divadlo v Žatci nabídne divákům on-line koncert plný vánočních melodií
Vánoční koncert v divadle proběhne on-line. Foto zdroj: město Žatec
Louny

Žatec - Městské divadlo Žatec a Umělecká agentura Čajka společně nabídnou divákům on-line koncert plný vánočních melodií.

Premiéra on-line vánočního koncertu "Světové melodie o Vánocích" v Městském divadle Žatec je ke shlédnutí na www.divadlozatec.cz v neděli 20. prosince v 19 hodin. Poté zůstane záznam umístěn na webu Městského divadla Žatec k možnosti následného shlédnutí a poslechu.

Pořadatele se tímto pokusí nahradit tradiční vánoční koncert v žateckém divadle. Vánoční koncert se uskuteční tento rok pouze jako on-line přenos z důvodu dodržení nařízení vlády vzhledem k situaci způsobenou covid-19. Také obsazení hudebníků je z těchto důvodů sníženo na několik sólistů s doprovodem klavíru.

On-line je také možné vidět varhanní koncert, který se uskutečnil v žateckém děkanském chrámu. Spustit jej je možné na adrese https://youtu.be/g_frpDs8sYg

"Děkujeme svým příznivcům a milým posluchačům za pochopení a věříme, že naší hudbou přispějeme k hezkému prožití poslední Adventní neděle i následných vánočních svátků. Věříme, že v nadcházejícím roce 2021 se opět všichni na koncertech setkáme. Přejeme Vám všem radostné a pokojné prožití Vánoc a mnoho štěstí, lásky a pevného zdraví v novém roce 2021," vzkázala paní Jiřina Čajková z umělecké agentury Čajka. 

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru