Policie hledá svědky dopravní nehody, při které auto srazilo dívku na přechodu
ilustrační foto: e-deniky.cz
Louny

Louny - Policisté z dopravního inspektorátu Louny prověřují dopravní nehodu, která se odehrála 22. května v 19 hodin. V této době došlo ke střetu mladistvé chodkyně s vozidlem Škoda Octavia šedé barvy. Psali jsme ZDE.

Dle dosavadních informací mělo k dopravní nehodě dojít v ulici Osvoboditelů na vyznačeném přechodu pro chodce, který se nachází poblíž křižovatky s ulicí Purkyňova. "Policisté vyčerpali všechny možnosti při svém šetření a tentokrát se obracejí na případné svědky z řad veřejnosti. Pokud by mohli poskytnout informace k této dopravní nehodě, mohou je předat přímo policistům na dopravním inspektorátu Louny osobně nebo zatelefonovat na číslo 974445600. Případně indicie předat na tísňové lince 158," uvedla policejní mluvčí Irena Pilařová.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru