Na zastávce chybí lavička a odpadkový koš. Město je tam nechá doplnit
Chlapi rozebírají zastávku při červencovém zahájení rekonstrukce chodníků a okolí v oblasti u Luny. Foto Libor Želinský
Louny

Louny – Opravená zastávka u Luny v Lounech je v provozu a lidé ji mohou využívat, avšak chybí na ní lavička a odpadkový koš, což vede k dalším problémům. Upozornila na to jedna z cestujících. Město slíbilo nápravu v nadcházejícím týdnu. Celé místo včetně chodníků, parkoviště i autobusových zastávek v oblasti ulice SNP se opravuje už od července.

„Chtěla bych se zeptat, kdy bude rekonstrukce místa dokončena a kdy bude celá zastávka hotová? Nyní v čekárně není lavička, takže není možné si při čekání na autobus sednout ani odložit zavazadlo. Chybí také odpadkový koš, takže odpadky se válejí různě na hromádkách, případě je rozfoukává vítr po okolí,“ uvedla Jana Hadáčková a poslala své dotazy městskému úřadu.

Celé místo včetně chodníků, okolního parkoviště i zastávky má být kompletně dokončené do závěru listopadu, odpověděla Dana Lávicová z Městského úřadu Louny. „Zastávku jsme nicméně nechali zpřístupnit pro veřejnost už dříve kvůli velké frekvenci autobusové dopravy a komfortu obyvatel. Za připomínku týkající se lavičky a odpadkového koše děkujeme, doplnění těchto prvků bude zajištěno v co nejbližší době – pravděpodobně už v týdnu od 22. října,“ upřesnila Dana Lávicová z odboru rozvoje města a investic.

Prostranství u Luny se opravuje od července; během letních prázdnin byla v místě kvůli probíhající rekonstrukci například zcela zrušena autobusová zastávka u spojů ve směru na Prahu. Řidiči autobusů toto místo míjeli bez zastavení. Radnice to tehdy včas oznámila cestujícím. Provoz zastávky byl obnoven na konci srpna.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru