Lidé si v Lounech budou moci vysadit strom na památku narozeného miminka
Ilustrační foto: CC0
Louny

Louny – Lounští radní schválili ve městě prostor za obchodem Lidl, kde se budou moci vysazovat dřeviny za nově narozené děti.

Lidé, kteří si budou chtít zasadit strom na památku narození svého miminka, se budou muset řídit pokyny radnice. Ta například uvádí seznam dřevin, které lze na pozemku vysadit. Všemu musí předcházet písemná žádost (najdete ji s dalšími pokyny na tomto odkazu).

Veškeré náklady jako např. nákup dřeviny, práce související s výsadbou, následná péče a ostatní práce hradí žadatel. Následnou péči, to znamená třeba zálivku dřeviny po dobu tří let, následné odstranění opěrných kůlů a výchovný řez zajišťuje rovněž ten, kdo strom zasadil.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru