Prázdniny se začínají blížit. Na školním plese se budou zítra šerpovat deváťáci
Ilustrační foto pixabay.com
Louny

Panenský Týnec – I když školní rok bude končit až za měsíc a půl, v Panenském Týnci první slavnost k této příležitosti chystají už na zítřek. V sokolovně proběhne benefiční školní ples a součástí programu je i slavnostní šerpování deváťáků, kteří letos základní školu v obci opustí.

Benefiční školní ples letos proběhne už poosmé. Termínem je pátek 11. května, program v sokolovně začíná ve 20 hodin. Připraven je bohatý program i s tombolou a občerstvením. Hrát bude kapela Free Birds z Loun.

ZŠ Panenský Týnec má sice ve třídách nižší počet žáků, přesto se jí jako jedné z mála menších škol v okrese Louny stále daří držet výuku na prvním i na druhém stupni. Děti z městyse tak díky tomu až do svých patnácti let nemusejí do školy dojíždět jinam a základní školu mohou navštěvovat ve svém domovském městečku. Nižší počet žáků ve třídách škola prezentuje jako přednost, díky tomu výuka může probíhat téměř v rodinné atmosféře a je více času na práci s jednotlivými žáky. Například v roce 2016 bylo v deváté třídě devět dětí, které pak v červnu v této škole ukončily základní školní docházku.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru