Dvě stovky žen bojují O cenu Českého Švýcarska v třicátém ročníku Tour de Feminin
Loňská vítězka Dánka Ludwigová.
Zajímavosti

Krásná Lípa – Jubilejní 30. ročník cyklistického závodu Tour de Feminin odstartoval 6. července 2017 a pojede se až do neděle 9. července v Krásné Lípě, okolo Šluknovského výběžku a v oblasti České Kamenice.

 

Mezinárodní pětitapový závod je určen pro ženy ve světovém poháru II. kategorie. Závod si získal ve světě značný ohlas nejen pro vřelé přijetí závodnic a doprovodu, ale také pro náročnost a rozmanitost trasy, která vede oblastí chráněnné krajinné oblasti a národního parku. Účastní se 183 závodnic celého světa z 29 týmů včetně domácích jezdkyň.

Závodnice soutěží o titul v kategoriích nejlepší závodnice, vrchařská a bodovací soutěž, soutěž o nejlepší závodnici do 23 let, nejmladší závodnice (která závod dokončí) a cena útěchy. Závodnice oblékají žlutý trikot nejlepší závodnice, bílý trikot bodovací soutěže, modrý trikot vrchařské soutěže a oranžový trikot v soutěži iniciativy.

Cyklistický závod patří do akcí Rodinného stříbra Ústeckého kraje.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru